Amel Tuka: Ponosan sam što sam dio BH Telecom porodice

Radiosarajevo.ba
Amel Tuka: Ponosan sam što sam dio BH Telecom porodice
Foto: BH Telecom / Amel Tuka posjetio BH Telecom

Najbolji bosanskohercegovački atletičar Amel Tuka posjetio je danas BH Telecom gdje se sastao sa v.d. generalnim direktorom Sedinom Kahrimanom i v.d. izvršnim direktorom za razvoj poslovanja Elvedinom Kanafijom.

Nakon osvajanja srebrne medalje na Svjetskom atletskom prvenstvu u Dohi i svečanih dočeka koji su upriličeni ovom sjajnom sportisti, Amel Tuka je danas posjetio BH Telecom kako bi se zahvalio za dugogodišnju podršku koju mu pruža ova najuspješnija domaća kompanija.

Bravoooooo, Amele: Tuka osvojio srebro u finalu Svjetskog prvenstva

"Sada kada su se malo smirile emocije došao sam da se zahvalim BH Telecomu koji mi pruža podršku već nekoliko godina i koji je bio uz mene prije odlaska u Dohu. U svakom obraćanju sam isticao koliko BH Telecom pomaže ne samo meni nego i drugim sportistima i klubovima i posebno sam zahvalan zbog toga. Znam da mnogih uspješnih rezultata ne bi bilo bez podrške BH Telecoma i zato sam posebno ponosan što sam dio BH Telecom porodice", rekao je Amel Tuka.

Amel Tuka posjetio BH Telecom - undefined

Foto: BH Telecom: Amel Tuka posjetio BH Telecom

Kako je istaknuto tokom posjete, Uprava i zaposlenici BH Telecoma su ponosni na saradnju sa sportistom kao što je Amel Tuka i sretni što su dugogodišnjom podrškom učestvovali u stvaranju jedne od najuspješnijih sportskih ličnosti u Bosni i Hercegovini.

Amel Tuka snimio video poruku građanima Bosne i Hercegovine

"BH Telecom kontinuirano pruža podršku brojnim bosanskohercegovačkim reprezentacijama, savezima, klubovima i sportistima i drago nam je što na taj način možemo da podržimo naše vrhunske sportiste u njihovim nastojanjima da nam donesu medalje sa međunarodnih i svjetskih takmičenja i promovišu našu zemlju na najljepši način", rekao je v.d. generalni direktor BH Telecoma Sedin Kahriman te najavio nastavak saradnje sa Amelom Tukom i značajniju podršku.

Amel Tuka: Mislio sam da sam jak, a onda me zagrlila majka

V.d. generalni direktor Sedin Kahriman je ponovo čestitao Amelu na ostvarenom sjajnom rezultatu te mu uručio smart sportski sat i mobilni broj koji simbolizira ostvareno vrijeme koje je našem atletičaru osiguralo drugo mjesto na Svjetskom prvenstvu u Dohi.

Elvedin Kanafija, Amel Tuka i Sedin Kahriman - undefined

Foto: BH Telecom: Elvedin Kanafija, Amel Tuka i Sedin Kahriman

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije