Aksa, omiljena dječija radnja od 9. septembra u Sarajevu

Promotivni tekst
Aksa, omiljena dječija radnja od 9. septembra u Sarajevu
Aksa Kids Mega Store, omiljena dječija radnja 9. septembra u 10 sati otvara radnju u Sarajevu, na Stupu kod TC Bingo. S više od 1700m2 prodajnog prostora, to će biti najveća radnja u Aksa maloprodajnom lancu.

Aksa Kids Mega Store je lanac specijaliziranih dječijih radnji koji je više od 22 godine sinonim za radnju u kojoj budući roditelji i roditelji na jednom mjestu mogu pronaći sve što im je potrebno za njihovo dijete.

U skladu s Aksa sloganom Sve za bebe i djecu na jednom mjestu, u Aksi možete pronaći sve što je potrebno za vaše mališane od rođenja do 12 godina - kolica, krevece, autosjedalice, kozmetiku, hranu, igračke, odjeću i sve za prvo opremanje bebe.

U Aksi je usluga na prvom mjestu, prodavci su obučeni i educirani, odlično poznaju karakteristike proizvoda i njihovu upotrebu, tako da u svakom trenutku mogu da vam preporuče pravi izbor za vašu kupovinu.

Početak rada Aksa radnje u Sarajevu obilježit ćemo veselo i razigrano, uz pregršt iznenađenja. Kupce koji prve obave kupovine u određenom iznosu, Aksa će nagraditi vrijednim poklonima kao što su ljulja za bebu, autosjedalica, igračke i drugi.

Otvaranje će, na najljepši način, uz muziku i igru, začiniti animatori, klovnovi i maskote, koji će se družiti i zabavljati s najmlađima.

„Otvaranjem Aksa objekta u Sarajevu, najvećeg u našem maloprodajnom lancu, nastavljamo s uspješnim poslovanjem na tržištu Bosne i Hercegovine. Kao jedan od najvećih maloprodajnih lanaca u oblasti proizvoda za bebe i djecu u regionu, nastavit ćemo u ostvarivanju naše misije, a to je da raznovrsnom ponudom i pristupačnim cijenama pružimo podršku roditeljima i djeci“, rekla je PR menadžerica kompanije Aksa Jelena Stančić.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Najnovije