Addiko banka dala slobodan dan za roditelje prvačića

Radiosarajevo.ba
Addiko banka dala slobodan dan za roditelje prvačića
Arhiv / Sjedište Addiko banke u Sarajevu

Tridesetdevet majki i očeva, zaposlenika Addiko banke u Bosni i Hercegovine, prvi će dan škole provesti sa svojim mališanima.

Polazak u školu je jedan od najznačajnijih datuma u životu djece, ali i njihovih roditelja. Ta je činjenica bila motiv Upravi banke da zaposlenicima koji imaju prvačiće pokloni slobodan dan koji će provesti sa svojim mališanima.

Addiko banka dala slobodan dan za roditelje prvačića - undefined

Foto: Addiko Bank: Addiko banka dala slobodan dan za roditelje prvačića



"Kod nas je vrijeme valuta koja najviše vrijedi, a vrijeme provedeno sa djecom koja polaze u školu i ulaze u potpuno novu fazu života od neprocjenjive je važnosti. Odlučili smo za 39 naših kolegica i kolega obezbijediti slobodan dan, da odvedu svoje prvačiće u školu i provedu sa njima ovaj značajan dan u njihovim životima. Takođe, svi prvačići će dobiti posebne Addiko poklon pakete s aškolskim priborom i slatkišima za sretan početak škole", navode u Addiko banci i dodaju da će ova aktivnost prerasti u lijepu tradiciju.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije