71 bicikl za najsretnije klijente Addiko Banke

Radiosarajevo.ba
71 bicikl za najsretnije klijente Addiko Banke
Arhiv / Sjedište Addiko banke u Sarajevu

Addiko banka u srijedu, 21. augusta, organizuje još jednu Red Wednesday akciju. Postojeći i novi klijenti, koji za kredit apliciraju 21.08., učestvovat će u nagradnoj igri u kojoj će po jedan klijent u svakoj poslovnici Banke dobiti Addiko pony bicikl.

„Svaki put kada organizujemo Red Wednesday akciju nastojimo iznenaditi postojeće i nove klijente dodatnim pogodnostima u poslovanju s nama. Također se trudimo pratiti trendove u svakodnevnim životima naših klijenata te im omogućiti pogodnosti koje će najbolje zadovoljiti njihove potrebe. Ovaj put ćemo klijente nagraditi Addiko Pony biciklima, poklonima koji su korisni za okoliš, ali i za zdravlje dobitnika", istakla je Belma Sekavić-Bandić, član Uprave Addiko Bank d.d. Sarajevo. 

“Addiko Red Wednesday je postala svojevrsna tradicija u Bosni i Hercegovini. Dosadašnje akcije su bile veoma uspješne, sa odličnim reakcijama klijenata. Učešće u ovoj Addiko Red Wednesday akciji je vrlo jednostavno: svi oni koji za Addiko Blic gotovinski kredit apliciraju u srijedu, 21.08.2019. godine, a kredit im bude odobren i plasiran, učestvovat će u nagradnoj igri, a najsretniji klijent iz svake Addiko poslovnice će osvojiti po jedan Addiko bicikl”, naglasio je Boštjan Pečenko, član Uprave Addiko Bank a.d. Banja Luka.

Akcija Red Wednesday osmišljena je po uzoru na globalno poznatu akciju Black Friday, u okviru koje kupci dobivaju posebne pogodnosti prilikom kupovine na određeni dan. I ovaj put je zahtjev za kredit moguće podnijeti u poslovnici Banke ili putem Kontakt centra (pozivom ili mailom), te putem Facebook stranice Banke „Addiko Bank BiH“. 

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije