150 godina Staropramena: Nek' se svaki trenutak računa

Promotivni tekst
150 godina Staropramena: Nek' se svaki trenutak računa
Foto: Ascanius Media / 150 godina Staropramena

Rokovi, obaveze, podsjetnici, žurba, izazovi. Moderan život. Mnogo toga što moramo, još više onoga što želimo napraviti.

Mi u Staropramenu znamo da se tajna ispunjenog života, baš kao i vrhunskog piva, krije u savršenoj ravnoteži. I koliko god izazovno bilo, ti ju uspijevaš postići svaki dan iznova. Usklađivanje obaveza i zadovoljstva jedna je od najvažnijih vještina modernih žena i muškaraca.

Ti znaš da je vrijeme najvažnija valuta. Zato ga uvijek pronađeš za ono do čega ti je uistinu stalo.

Nakon svih obaveza slijedi tvoje vrijeme. Učini da se svaki trenutak računa.

150 godina Staropramena - undefined

Foto: Ascanius Media: 150 godina Staropramena

Ove godine Staropramen slavi 150 godina prepunih dragocjenih trenutaka koji su nas doveli do savršeno uravnoteženog piva. Ovaj veliki jubilej obilježit ćemo i na samom proizvodu čija će etiketa tokom cijele 2019. godine nositi motiv praškog astronomskog sata, jednog od najpopularnijih satova na svijetu.

Naših 150 godina, prepunih iskustva i neprocjenjivog znanja vrhunskih majstora, garancija su savršeno uravnoteženog piva i inspiracija za još mnogo značajnih trenutaka u budućnosti.

Tvoj Staropramen. Već 150 godina čini tvoje trenutke još posebnijima.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije