12 razloga zašto zaključiti osiguranje kuće / stana u ASA Osiguranju

Promotivni tekst
12 razloga zašto zaključiti osiguranje kuće / stana u ASA Osiguranju
ASA Osiguranje je prema potrebama tržišta u Bosni i Hercegovini kreiralo savršene pakete osiguranja za vaš dom.

Odabirom jednog od paketa osiguranja: ASA DOM, ASA DOM PLUS, ASA DOM PREMIUM, pomoći ćemo vam da zaštite svoju imovinu od neželjenih finansijskih gubitaka. Zašto su navedeni paketi savršeni, zašto zaključiti osiguranje imovine i zašto baš u ASA Osiguranju? U nastavku 12 razloga:

BEZBRIŽNOST – Naš dom je nešto najvrijednije što imamo bilo da to posmatramo sa finansijskog ili emotivnog aspekta. Trudimo se zaštiti ga, međutim, njegova sigurnost ne ovisi samo o nama. Zaključivanjem police osiguranja ASA Osiguranje preuzima brige tako da vi možete bezbrižno uživati u vaša 4 zida.

NAJKVALITETNIJI PROIZVOD - Paketi ASA Dom trenutno pokrivaju najviše rizika i kao takvi se mogu izdvojiti kao najkvalitetniji proizvod ove vrste na tržištu

ŠIROK IZBOR PAKETA – Paketi i njihove cijene su kreirani tako da svi mogu odabrati upravo onaj paket koji njima najviše odgovara. Bilo da želite zaštititi svoj dom od osnovnih rizika ili proširiti pokriće osiguranja na više dopunskih rizika, imamo paket za vas.

POVOLJNE CIJENE - Iako je najkvalitetniji proizvod, njegova cijena je među najnižim na tržištu tako da dobijate najviše za uloženi novac.

POKLON 25 KM – U periodu od 01.10. do 31.12.2018. cijena zaključenja police osiguranja kuće/ stana je još povoljnija. U navedenom periodu, za svaku policu ASA Osiguranje poklanja 25KM popusta.

KARTICA LOJALNOSTI - Pored navedenih 25 KM poklona, za sve naše osiguranike ASA Osiguranje je obezbijedilo karticu lojalnosti. Pored povrata novca koji ostvarujete u ASA Osiguranju, 5% ili 12% u zavisnosti od vrste kartice lojalnosti, karticu možete korisiti kod preko 600 partnerskih firmi u Bosni i Hercegovini te kod preko 90.000 partnerskih firmi širom svijeta i ostvarivati dodatne pogodnosti na Vaše kupovine

ŠAMPION U BRZINI ISPLATE ŠTETA – Ukoliko se desi osigurani slučaj, najbitnije je da sredstva dobijete što prije kako bi i štetu sanirali što prije. ASA Osiguranje je već 5 godina zaredom osiguravajuće društvo koje je najbrže na tržištu u ovom segmentu.

KUĆNA ASISTENCIJA –Odabirom bilo kojeg paketa osiguranja stana/ kuće, ostvarujete pravo na kućnu asistenciju koja podrazumijeva hitne intervencije: bravara, stolara, električara, vodoinstalatera i staklara po sat vremena u maksimalnom iznosu od 200KM po intervenciji. Najbolji majstori vam stoje na raspolaganju 24/7

ONLINE KUPOVINA – Kako bi pojednostavili proces i još više se približili klijentima, ASA Osiguranje uvodi na tržište online zaključivanje police osiguranja vaše kuće/ stana. Na slijedećem linku asaosiguranje.ba/imovina jednostavno iz udobnosti svog doma možete odabrati i zaključiti svoju savršenu policu osiguranja.

LJUBAZNA I BRZA USLUGA – Kvalitet, brzina, inovativnost i odgovornost su temeljne odrednice poslovanja ASA Osiguranja. Ove odrednice su duboko implementirane u kulturu Društva te će svaki klijenti dobiti upravo takav pristup od strane uposlenika Društva.

DOMAĆA KOMPANIJA – Kao domaća kompanija ASA Osiguranje najbolje poznaje tržište Bosne i Hercegovine na kojem ne samo radi nego i živi. S tim na umu, sve usluge su kreirane tako da najbolje odgovaraju klijentima na našem tržištu.

ZASTUPLJENOST ŠIROM BOSNE I HERCEGOVINE – ASA Osiguranje posluje na teritoriji cijele Bosne i Hercegovine tako da poslovnice Društva, kojih ima preko 50, sigurno možete pronaći u vašoj blizini.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije