Ulaz na EXPO program Tourism Networking Foruma u Vijećnici otvoren za sve posjetioce

Promotivni tekst
Ulaz na EXPO program Tourism Networking Foruma  u Vijećnici otvoren za sve posjetioce
Foto: TNF / Ulaz za posjetu EXPO programu je besplatan

Tourism Networking Forum (TNF) 2018, događaj koji će ugostiti regionalna, ali i svjetska imena iz svijeta turizma, marketinga i biznisa, 8. novembra 2018. u sarajevskoj Vijećnici otvorit će svoja vrata za sve posjetioce u okviru EXPO programa.

Svi zainteresovani koji žele posjetiti izložbeni dio foruma, čiji je cilj poslovno umrežavanje te promocija turizma kao poduzetničkog potencijala u Bosni i Hercegovini i regionu, mogu posjetiti Vijećnicu od 11:00 do 17:00 sati. EXPO na kojem će svoje ponude izlagati turistički djelatnici (hoteli, parkovi, turističke agencije, turističke zajednice, te drugi djelatnici iz privatnog i javnog sektora u turističkoj oblasti) će biti postavljen u galeriji iznad svečanog salona a posjetioci za ovu priliku trebaju koristiti službeni ulaz u Vijećnicu.

Ulaz za posjetu EXPO programu je besplatan.

Osim izložbenog dijela programa, prvi TNF imat će i edukativni, kao i gala događaj poslovnog umrežavanja koji će istog dana održati u večernjim satima u auli Vijećnice, a ova dva programa pristup je omogućen samo prijavljenim učesnicima. Organizatori će posebnim zvanicama koje su dale doprinos organizaciji prvog Tourism Networking Foruma u svečanom dijelu večernjeg programa uručiti priznanje u vidu statue koju je specijalno za ovu priliku ručno izradio kipar Adis Fejzić.

Svečani program će u ulozi domaćina otvoriti gradonačelnik Sarajeva, Abdulah Skaka.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije