Radomirka i Haris u Srebrenici otvorili slastičarnu: traže radnike

Fena
Radomirka i Haris u Srebrenici otvorili slastičarnu: traže radnike
Srebrenički mladi bračni par Radomirka i Haris Alić otvorili su poslastičarnicu u tom gradu i planiraju zaposliti u narednom periodu više radnika.

Kažu da su već duže vrijeme razmišljali o otvaranju ovakve radnje te su s Općinom Srebrenica potpisali ugovor za korištenje prostora.

"Podigli smo namjenski kredit i otvorili poslastičarnicu, kako bi građanima ponudili ukusne i svježe poslastice. Naša želja je da ovaj objekt građanima bude oaza mira. Radit ćemo i na organizaciji rođendana za djecu, uostalom naša ponuda za građane je raznolika", rekla je Radomirka Alić.

slasticarna_srebrenica_fena (2).jpg - undefined

FOTO: Fena

U Srebrenici je jučer počeo s radom i restoran brze hrane, a najavljeno je da će građanima biti ponuđena hrana od domaćih proizvoda.

"Ovo je mali dio doprinosa za naš narod u Srebrenici. Iz ličnih sredstava smo sve finansirali i nadam se da ćemo u budućnosti proširiti proizvodnju. Prije svega, naš cilj je da građani budu zadovoljni našom ponudom", rekla je direktorica Agencije d.o.o. Svjetlost Srebrenica Vesna Kočević. 

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Povezano

/ Najnovije