"Tourism Networking Forum" 8. novembra u Sarajevu

Promotivni tekst
"Tourism Networking Forum"  8. novembra u Sarajevu

Regionalni događaj pod nazivom „Tourism Networking Forum (TNF) 2018“, koji okuplja turističke djelatnike iz Bosne i Hercegovine i zemalja regiona, te djelatnike iz srodnih poslovnih oblasti koji teže poslovnom umrežavanju i povezivanju svog poslovanja sa turizmom, bit će održan 8. novembra u Sarajevu.

Forum će se odvijati u Vijećnici u organizaciji Agencije za komunikacije EBBE COMMS u partnerstvu sa Gradom Sarajevom, te uz podršku JP Sarajevo doo, Federalnog ministarstva okoliša i turizma, Turističke zajednice KS, te brojnih drugih partnera.

Cilj “Tourism Networking Foruma” je poslovno umrežavanje uz kvalitetan edukativni program, te promocija turizma kao poduzetničkog potencijala u BiH i regionu i uspostava mreže turističkih djelatnika koja će prethoditi budućim saradnjama.

Učesnici foruma mogu sudjelovati u tri dijela programa, edukacijski, u kojem će eksperti iz hotelijerstva, marketinga i biznisa održavati prezentacije i učestvovati na panelima o temama u vezi sa savremenim komunikacijskim trendovima u vezi sa turizmom, inovacijama u turizmu, te modernim biznis modelima. Drugi dio programa je expo gdje će učesnici moći da prezentuju svoje ponude na štandovima koji će biti postavljeni u Vijećnici na dan foruma, te treći dio programa čini networking gala događaj na kojem će učesnici uz formalni koncept poslovnog umrežavanja moderiran od strane partnera događaja, analitičke kuće “Bisnode”, ostvariti kontakte sa ostalim učesnicima nakon čega sljeduje neformalno druženje.

Za učesnike koji tokom prijava izraze potrebu za poslovnim umrežavanjem sa ciljanom grupom učesnika, organizator će omogućiti radne sastanke. Prijave za forum su otvorene od 20. septembra putem zvanične web stranice https://www.tourismnetworkingforum.com.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije