Stanovi vrhunske kvalitete i dizajna: Popust u pretprodaji 10 posto

Promotivni tekst
Stanovi vrhunske kvalitete i dizajna: Popust u pretprodaji 10 posto
Foto: Agencija Prostor / Ilustracija

Agencija za nekretnine Prostor vam sa zadovoljstvom predstavlja novi stambeni objekat u samom centru Sarajeva! Objekat je smješten u ulici Terezije na Skenderiji, nedaleko od KSC Skenderija, SCC-a i samog centra Sarajeva. Istovremeno, dovoljno je izdvojen od glavnih gradskih saobraćajnica sa prelijepim pogledom na grad i okolno zelenilo, tako da će budući stanari moći uživati u miru i tišini u samom centru Sarajeva.

Projektovan u savremenom duhu uz maksimalno poštivanje lokalnog ambijenta, ideja investitora je da objekat svojom formom i primjenjenim materijalima na logičan način ispuni predmetni neizgrađeni prostor te ostavi duh i pečat vremena u kojem je nastao.

Objekat je projektovan tako da zadovoljava minimalno energetski razred A+ što uz izuzetno kvalitene ugrađene materijale osigurava dugoročno niske troškove grijanja-hlađenja i ugodan boravak u stambenim jedinicama tokom cijele godine. Svi stanovi će posjedovati odličan i otvoren pogled prema gradu ili okolnom zelenilu.

Početak izgradnje stambenog objekta je planiran za septembar 2018. godine, a završetak radova je planiran za decembar 2019. godine. U cilju da se budućim vlasnicima olakša rješavanje stambenog pitanja stanovi su projektovani da zadovolje potrebe stanara u različitim fazama modernog života.

Kombinacija jedinstvene lokacije, vrhunskog kvaliteta gradnje, te funkcionalno projektovanog prostora, čini ovaj objekat jedinstvenim u okruženju. Detalje o objektu, načinu finansiranja, pogodnostima, kao i raspoloživosti stanova pogledajte ovdje.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije