Registracije za 'Sarajevo Business Forum 2019' otvorene do 10. aprila

Sponzorisani tekst
Registracije za 'Sarajevo Business Forum 2019' otvorene do 10. aprila
Foto: BBI Banka / Prijavite se za ovogodišnji Srajevo Business Forum

Online registracija za učešće na jubilarnoj, desetoj vodećoj poslovno investicijskoj konferenciji jugoistočne Evrope, Sarajevo Business Forum 2019, koja će se održati od 17. do 19. aprila 2019. je ušla u završnu fazu.

Svake godine sve više institucija, kompanija i investitora prepoznaje potencijal Sarajevo Business Foruma, te je broj učesnika zainteresiranih za business networking i pronalaženje novih investicijskih prilika u regionu u konstantnom porastu.

Na ovogodišnjem Sarajevo Business Forumu sudjelovat će predstavnici institucionalnih investitora, privrednih komora i kompanija, tako da je trodnevna konferencija izuzetna prilika za kreiranje direktnih kontakata zahvaljujući kojima su u prošlosti pokrenute brojne uspješne poslovne priče.

Organizatori podsjećaju da se online registracija može realizovati do 10. aprila 2019. putem linka https://sarajevobusinessforum.com/registration/.

Pored prijave učešća, do 5. aprila kompanije koje imaju projektne ideje i koje su u potrazi za investitorma, mogu prijaviti svoje projekte iz oblasti poljoprivrede, IT industrije i digitalne ekonomije, turizma i uslužnih djelatnosti, energetike, infrastrukture, gradnje i nekretnina, metalne i drvne industrije, obrazovanja, kulture, sporta, finansija i drugih putem linka https://www.sarajevobusinessforum.com/investment-projects.

Napominjemo da je registracija novinara i predstavnika medija otvorena do 10. aprila putem linka https://sarajevobusinessforum.com/press-participation request.

Potrebno je da se svi predstavnici medija registriraju kako bi dobili akreditacije za prisustvo Sarajevo Business Forumu, na kojem neće biti moguće prisustvo bez oficijelnih akreditacija.

Pod pokroviteljstvom Predsjedništva Bosne i Hercegovine Sarajevo Business Forum organizuju Bosna Bank International (BBI) i Islamska razvojna banka (IsDB) u suradnji sa brojnim međunarodnim, regionalnim i domaćim partnerima.

Prošlogodišnjem SBF-u prisustvovalo je preko 1.800 osoba, uključujući i 370 akreditovanih novinara, a održano je i više od 365 B2B poslovnih sastanaka.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije