Podržavamo domaće: Banka poklanja 500 KM za kupovinu u Bingu

Podržavamo domaće: Banka poklanja 500 KM za kupovinu u Bingu
Sparkasse Bank nastavlja akcijsku ponudu kredita sa fiksnom kamatnom stopom pod krilaticom „Podržavamo domaće“ - uz sve odobrene stambene kredite sa hipotekom do 1. na 2016. godine.

Banka poklanja 500 KM za kupovinu domaćih proizvoda u Bingo lancu trgovina širom BiH.

Sa ovom pogodnošću, Sparkasse Bank želi nagraditi svoje korisnike stambenih kredita te dati svoj doprinos i promovirati ideju podrške domaćim privrednicima.

Krediti uključeni u akcijsku ponudu imaju karakteristike koje korisnicima nude posebnu finansijsku sigurnost i pogodnosti kroz:

· Fiksnu kamatu i ratu tokom cijelog perioda otplate, što omogućava kontrolu i planiranje finansijskih obaveza i to na dugoročnoj osnovi.

· Kamatnu stopu koja ne varira u zavisnosti od roka otplate – za razliku od većine ponuda na tržištu, kamatna stopa je ista, bez obzira da li će klijent odabrati kratkoročni kredit sa rokom otplate do jedne  godine, ili dugoročni kredit u većem iznosu do 10 godina.

· Policu osiguranja za obezbjeđenje kredita, koja pokriva rizike bolovanja ili gubitka posla i do 12 mjeseci, što je trenutno najduži period pokrića  anuiteta na tržištu.

Nenamjenski krediti bez hipoteke su dostupni uz rok otplate do 10 godina i iznos do 60.000 KM, što je trenutno maksimalan iznos kredita za nenamjensko trošenje na tržištu.

Stambeni krediti se mogu koristiti uz fiksnu kamatnu stopu do 10 godina otplate, a uz varijabilnu kamatnu stopu je maksimalan rok otplate do 30 godina.

Dodatni benefit kod stambenih kredita je gratis osiguranje nekretnine za prvu godinu.
 
Jedinstvena pogodnost koja se ostvaruje po automatizmu uz akcijski kredit je fiksno prekoračenje po tekućem računu u iznosu od četiri mjesečne plaće, te se odobravaju proizvodi po izboru klijenta: Visa Classic kartica, MasterCard debitnu karticu i Sparkasse paketi proizvoda.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Najnovije