Otvorena nova poslovnica Sberbank BH na Otoci

Radiosarajevo.ba
Otvorena nova poslovnica Sberbank BH na Otoci
Radiosarajevo.ba / Nova poslovnica
Sberbank BH je u sarajevskom naselju Otoka danas otvorila novu poslovnicu. Ambiciozni tim mladih ljudi, kako je rečeno, bit će na usluzi svim klijentima.

Direktorica Sektora za maloprodaju Emina Muharemović je na svečanom otvorenju kazala da se radi o 32. poslovnici Sberbank u Federaciji Bosne i Hercegovine, a devetoj u Sarajevu.

"I na ovaj način gradimo mostove povjerenja i partnerski odnos s klijentima. Prema ključnim parametrima, Sberbank iz godine u godinu bilježi rast koji je iznad tržišnog prosjeka“, istakla je Muharemović.

Otoka je naselje koje se, po riječima direktora regije Sarajevu u Sberbanci Edina Buljine, gradi velikom brzinom, kao što raste i broj stanovnika što je, između ostalog, opredijelilo menadžment za otvaranje poslovnice na ovoj lokaciji.

U poslovnici, koja je dizajnirana u prepoznatljivom Sberbank korporativnom stilu, okupili su, kako je dodao, ambiciozni tim mladih ljudi koji će na efikasan i optimalan način odgovoriti na potrebe klijenata, kako fizičkih tako i pravnih lica.

"Osim na širenju mreže poslovnica, Sberbank aktivno radi i na razvoju novih usluga i proizvoda koji su modrni, dostupni i inovativni“, dodao je Buljina.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Povezano

/ Najnovije