Njemačke firme traže dobavljače u zemljama Zapadnog Balkana

Radiosarajevo.ba
Njemačke firme traže dobavljače u zemljama Zapadnog Balkana
Foto: Washington Post / Njemačka: Potrebne stotine hiljada radnika

Predstavništvo njemačke privrede u BiH, njemačke Vanjskotrgovinske komore u zemljama Zapadnog Balkana (AHK), kao i njemačko Udruženje za upravljanje materijalima, uvoz i logistiku (BME e.V.), pozivaju kompanije iz BiH i drugih zemalja Zapadnog Balkana da učestvuju u B2B projektu.

Na sastanku koji će biti održan u Dortmundu 6. juna 2019. godine, njemačke firme će tražiti dobavljače iz zemalja Zapadnog Balkana za poslovnu 2019. godinu.

Zainteresovane njemačke kompanije dolaze pretežno iz metaloprerađivačkog sektora, dobavljačkog sektora za autoindustriju, sektora prerade i proizvodnje materijala od plastike, kao i elektro i elektronskog sektora.

Za sve informacije o mogućem učešću na predstojećem poslovnom susretu u Dortmundu možete dobiti na zvaničnoj internet stranici AHK u Bosni i Hercegovini i na kontakt telefon: +387 33 29 59 10

Događaj se realizuje pod pokroviteljstvom Ministarstva za privredu i energiju SR Njemačke u okviru Programa za razvoj stranih tržišta za mala i srednja preduzeća SR Njemačke.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Povezano

/ Najnovije