Na Sarajevo Streeat Food Festival sa Gift karticom Sparkasse Bank

Promotivni tekst
Na Sarajevo Streeat Food Festival sa Gift karticom Sparkasse Bank

Tokom trajanja Sarajevo Streeat Food Festivala, do 17. augusta, posjetioci sa poklon karticom Sparkasse Bank vrše plaćanja na štandovima festivala. Kartica nudi klijentima brojne mogućnosti i nakon festivala.

„Plaćanje usluga na Sarajevo Streeat Food festivalu vrši se sa poklon karticama Sparkasse Bank, koji posjetitelji mogu uzeti na licu mjesta u apoenima po njihovom izboru. Kartica je dopunjiva u bilo kojoj poslovnici Sparkasse Bank, validna je četiri godine, te je sa njom i nakon festivalskih aktivnosti moguće vršiti plaćanja i kupovine bilo gdje u zemlji, svijetu ili internetu. Dopunjiva poklon kartica je opremljena i savremenom Mastercard tehnologijom koja nudi klijentima beskontaktno plaćanje što njeno korištenje čini izuzetno jednostavnim“, izjavila je Elvira Prnjavorac, direktorica upravljanja prodajom Sparkasse Bank dd BIH.

Poklon karticu koristite kao klasičnu debitnu karticu, na svim prodajnim mjestima, trošeći ili podižući raspoloživi iznos koji na nju položite. Maksimalan iznos pologa na karticu iznosi 1000 KM. Kartica je prihvaćena na svim bankomatima i prodajnim mjestima koji imaju MasterCard oznaku.

Idealna je za maloljetne osobe koje nemaju tekući račun. Roditelji ili staratelji kontrolišu iznos na kartici, a posjedovanjem poklon kartice dijete može izvršiti potrebna plaćanja bez posjedovanja gotovine, što osigurava dodatnu bezbjednost djece i praksa je u gotovo svim evropskim zemljama.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije