Donji Vakuf dobio moderan tržni centar

Radiosarajevo.ba
Donji Vakuf dobio moderan tržni centar
U Donjem Vakufu u petak je otvorena 188. poslovna jedinica kompanije Bingo, na adresi 770 Slavne Brdske brigade bb.

Objekat se proteže na površini od 5.000 m2, od čega je 3.000m2 prodajni prostor. Ugodan ambijent trgovine i restorana, upotpunjen igraonicom, oduševio je kupce koji su se u velikom broju okupili već prije 14 sati.

Ovaj hipermarket u svom asortimanu ima bogatu ponudu prehrane, neprehrane, tekstila, kućnog tekstila, tehnike i bijele tehnike, te kućnih potrepština.

„Danas smo otvorili 188. poslovnicu i našem kolektivu se pridružilo 68 novih kolega. Planiramo još investirati u Srednjobosanski kanton, a naredni objekat je u Jajcu.“ , kazala je Tatjana Paunoski, rukovodilac službe marketinga Binga.

Načelnik općine Donji Vakuf Huso Sušić istakao je kako je ponosan što je Bingo sada i u Donjem Vakufu: „Zahvaljujem vlasniku i menadžmentu kompanije što su se odlučili za izgradnju jednog ovako lijepog centra upravo u našoj općini. Ovo je od velikog značaja za nas, jer je 68 ljudi pronašlo posao.“.

 „Čestitke našoj referentnoj, trgovačko- ugostiteljskoj  i proizvodno brendiranoj  kompaniji Bingo.Donji Vakuf kao središte i raskršće velikih puteva dobilo je jedan reprezentativan prodajni objekat i mislim da je u referenci među desetak najboljih u BiH. Čestitam upravi, vlasniku, zaposlenicima „Binga“ i načelniku općine sa lokalnom  zajedicom koja je uspjela privući investitore kao što je „Bingo“.“ Bingo“ je značajan poslodavac za kanton, značajan promet i roba i usloga, kapitala i ljudi, i nadam se da ćemo zajedno sa Bingo zajedno rasti.“ Rekao je Tahir Lendo, premijer Kantona. 

Kupci su imali priliku da degustiraju razne proizvode, a najmlađe su zabavljale maskote Bingosi, Super krila, Barni, Teta Violeta, Medo Boo i mnogi drugi. Kao i uvijek, Bingo je pripremio odlične popuste i poklone za sve kupce.

 

 

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije