Bliži se jedinstveni regionalni online sajam zapošljavanja i obrazovanja

Radiosarajevo.ba
Bliži se jedinstveni regionalni online sajam zapošljavanja i obrazovanja
Bliži se početak jedinstvenog regionalnog online sajma zapošljavanja i obrazovanja Virtualni dani karijera i znanja 2016.

Trajat će od 19. do 26. oktobra  na adresi  www.dankarijera.com i organiziraju ga tri najposjećenija portala za zapošljavanje i  obrazovanje u   regionu   –   Posao.ba (Bosna i Hercegovina), Infostud.com (Srbija) i MojPosao.net (Hrvatska).  

Sedmi  po redu Virtualni dani karijera i znanja će ponovo na jednom mjestu pružiti višestruke koristi poslodavcima i posjetiteljima sajma.

Kao i na prethodnim izdanjima Virtualnih dana karijere i znanja poslodavci će imati priliku da posjetiteljima  sajma predstave vrijednosti svojih   kompanija i  očekivanja od svojih budućih zaposlenih.

Pored vodećih poslodavaca iz regiona, koji će tokom sajma imati priliku da pronađu nove talente, i ove godine će se na sajmu predstaviti i najbolje regionalne edukativne ustanove, koje će posjetiteljima pojasniti mogućnosti dodatnog obrazovanja i profesionalnog usavršavanja.

Prednosti za posjetitelje

Tokom osam dana trajanja sajma posjetioci će 24 sata dnevno iz svojih domova moći da posjete štandove poslodavaca i upoznaju se s aktuelnim ponudama poslova, kao i s izborom edukacija i obuka važnih za razvoj   karijere.  

Osim  toga, posjetitelji će moći direktno, putem chata, komunicirati s predstavnicima poslodavaca.

Neke od regionalnih kompanija koje  će se predstaviti na ovogodišnjem   sajmu su: Addiko, Infobip, Lidl i Nestle.

Još uvijek se možete prijaviti!

Vaše prijave možete slati do 16. oktobra 2016. godine!Upoznajte   se   s   cijenama  štandova,  kao i s ostalim detaljima na internet stranici.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije