Karma je čudo: Ako voziš BMW čuvaj se bahatog vozača iste marke automobila

Radiosarajevo.ba
Karma je čudo: Ako voziš BMW čuvaj se bahatog vozača iste marke automobila

Ako ste misliIi da prema vozačima BMW-a postoje predrasude samo na našim prostorima – varate se.

Ruski portal koji je objavio snimak incidenta u Moskvi, prije opisa događaja, objasnio je svojim čitateljima da je prema vozačima BMW-a u javnosti formirano "posebno mišljenje" zbog njihove često izražene želje da vole demonstrirati brzinu i snagu (neki bi rekli – bahatost).

Bilo kako bilo, prije nekoliko dana u Moskvi se desio zanimljiv udes u kojem su učestvovala dvojica vozača BMW-a. Snimak počinje scenom iz obične gradske vožnje koju narušava uključenje vozača BMW-a X6 s parkirališta na cestu.

Vozač "X-šestice" sve je uradio po propisima ne ugrožavajući druge učesnike u saobraćaju. Odjednom, na desnoj strani, još jedan BMW, ovaj put serije 5, pokušava bahato da se uvuče.

Vozač automobila s kamerom mu to ne dozvoljava što osobu za upravljačem BMW-a "petice" natjera da pokaže svoju "superiornost". Naglo ubrza, ne primijetivši da je ispred njega X6 stao u namjeri da skrene lijevo. Uslijedio je bliski susret dva BMW-a…

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije