VW Polo i Golf uz posebne uslove finansiranja, akcijske cijene i City opremu

Radiosarajevo.ba
VW Polo i Golf uz posebne uslove finansiranja, akcijske cijene i City opremu
Volkswagen je na bh. tržištu ponudio svoje najprodavanije modela – Golf i Polo – svoje najprodavanije modele, uz posebne uslove finansiranja, akcijske cijene i City opremu.

U suradnji sa Porsche Leasingom, akcijski model VW Polo City u benzinskoj izvedbi Comfortline 1.0 MPI (75 KS) može se kupiti uz mjesečnu ratu od 299 KM, dok je Golf City Trendline u benzinskoj izvedbi 1.0 TSI (110 KS) dostupan uz mjesečnu ratu od 429 KM.

Plaćanje prije isporuke uključujući i prvu ratu – 7.379 KM za Polo, odnosno 6.665 KM za Golf – te 60-mjesečno trajanje ugovora uz nominalnu kamatnu stopu 2,49 posto i efektivnu kamatnu stopu od 3,72 posto.

"Volkswagen je u Bosni i Hercegovini prepoznat po kvaliteti, sigurnosti i dugotrajnoj vrijednosti svojih modela. Zbog toga se Golf i Polo nalaze u samom vrhu popularnosti. Te činjenice bile su nam vodilja prilikom osmišljavanja ove ponude kojom smo željeli građanima omogućiti što povoljniju kupovinu", izjavio je Ismir Omeragić, brend menadžer Volkswagen putničkih vozila u BiH.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije