Nova VW kampanja: "Passat. Ultimativno Business vozilo" na bh. tržištu

Radiosarajevo.ba
Nova VW kampanja: "Passat. Ultimativno Business vozilo" na bh. tržištu
Počela je nova Volkswagen akcija "Passat. Ultimativno Business vozilo" koja nudi uštedu pri kupovini akcijskog modela s bogatom opremom, ali i posebne uslove finansiranja u suradnji s Porsche Leasingom.

Akcijski model VW Passat 1.4 TSI u benzinskoj izvedbi (125 KS) može se dobiti po cijeni od  37.900 KM do registracije, dok je dizelska izvedba 1.6 TDI (120 KS) dostupna za 40.900 KM do registracije.

"Da je Volkswagen Passat godinama najpoželjnije business vozilo potvrđuje podatak da u konkurenciji  32 modela u srednjoj klasi Passat u BiH učestvuje s impresivnih 40 posto tržišnog udjela. Vlasnici Passata su se uvjerili da put do uspjeha nikada nije bio udobniji i kvalitetniji, a uz to zadovoljava sve kriterije, bilo poslovne limuzine ili porodičnog vozila. Treba istaći i to da, kao i najpoznatiji Volkswagenov model Golf, Passat takođe zadržava visoku vrijednost i preprodajnu cijenu. Iznimno je pouzdan i na polju održavanja i ekonomičan u potrošnji, gdje verzija 1.6 TDI ima prosječnu potrošnju od svega četiri litra na 100 km", istakao je Ismir Omeragić, brend menadžer Volkswagen putničkih vozila za BiH.

Oprema akcijskih modela obuhvata, iumeđu ostalog, metalik boju, 16-colske alu felge, parking senzore, multifunkcionalni volan, bluetooth telefon, radio Composotion colour s osam zvučnika, 6,5 inčni displej u boji osjetljiv na dodir, trozonski automatski klima uređaj, Rest Assist sistem upozorenja vozača, elektro podesiva i grijana vanjska ogledala...

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije