Fiat Mirror modeli: Moderno povezivanje i bogata oprema uz 500, 500L i 500X

Radiosarajevo.ba
Fiat Mirror modeli: Moderno povezivanje i bogata oprema uz 500, 500L i 500X
Moderni automobili više se i ne mogu zamisliti bez infotainment sistema koji omogućavaju ulazak u svijet komunikacija i zabave na četiri točka.

Sada je Fiat ponudio specijalnu Mirror seriju modela 500, 500L i 500X koji omogućavaju povezivanje s pametnim telefonima.

U kombinaciji s aplikacijom U-connect Live, Mirror verzije nude uslugu Mopar Connect fokusirajući se na sigurnost, pristup relevantnim podacima i mnogo više. 

Preko USB kabla i softvera koji odgovara operativnom sistemu pametnog telefona (Apple CarPlay ili Android Auto), na centralnom displayu vozila mogu se reproducirati kontakti, aplikacije i muzika. Pored toga, mogu se saznati i karakteristike vozila, podaci o vožnji poput pritiska u gumama i vozne autonomije.

Osim mogućnoasti povezivanja mobitela sa 7-inčnim ekranom osjetljivim na dodir, Mirror modeli nude i dosta serijske opreme, poput klima uređaja, maglenki, 16-inčnih aluminijskih felgi, LED dnevnih svjetala, tempomata i staklenog krova...

U Fiatu očekuju da će se 10-ak procenata kupaca odlučiti za Mirror verzije koje su ponuđene već od najslabijih motornih opcija modela 500, 500L i 500X.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije