Da li je ovo budućnost prodaje automobila: Popust i skupocjeni poklon u supermarketu

J. M.
Da li je ovo budućnost prodaje automobila: Popust i skupocjeni poklon u supermarketu
Foto: SsangYong / SsangYong Tivoli Real

Nakon što je prošao nekoliko promjena vlasnika, južnokorejski automobilski proizvođač SsangYong pokušava povratiti pozicije na europskim tržištima, na kojima je popularnost stekao korištenjem Mercedesove tehnike za svoje terence.

Tako je u Njemačkoj SsangYong ostvario suradnju s lancem supermarketa Real u čijim se prostorima nude akcijski modeli.

Posljednja akcija odnosi se kompaktni SUV Tivoli, prvi model koji je SsangYong razvio zajedno sa sadašnjim vlasnikom - indijskim koncernom Mahindra & Mahindra.

Specijalna serija, namjenski nazvana SsangYong Tivoli Real, kod Reala i ovlaštenih trgovaca SsangYonga može se dobiti za 16.990 eura.

To je 4.500 eura jeftinije od uporedivog standardnog modela s Quartz nivoom opreme. Kupac dobiva bogato opremljen SUV dužine 4,2 metra, pokretan 1,5 litarskim turbobenzincem (163 KS)…

To nije jedina pogodnost za kupce Tivolija: Real poklanja vaučer, vrijedan skoro 1.300 eura, za skupocjeni aparat za kafu Krups. Akcija traje do 15. decembra 2019.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije