Beograd: Sajam automobila i motocikala okupio više od 400 izlagača iz 30 zemalja

Anadolija
Beograd: Sajam automobila i motocikala okupio više od 400 izlagača iz 30 zemalja
U Beogradu je otvoren 54. međunarodni sajam automobila, kao i Međunarodni sajam motocikala, kvadova, skutera i opreme "Motopassion". Od 22. marta do 31. marta, posjetioci će moći vidjeti proizvode više od 400 izlagača iz 30 zemalja.

Posjetioci mogu vidjeti najnovije modele automobila – od raskošnog Rolls-Royce Cullinana, do atraktivnih modela Mercedesa, BMW-a, Škode, Honde, Toyote i drugih uvoznika i distributera iz Srbije i regiona. Ukupno je prisutno 35 automobilskih brendova i 11 brendova proizvođača lakih privrednih vozila.

Na 13. izdanju Međunarodnog sajma motocikala, kvadova, skutera i opreme pod sloganom "Vidimo puteve kojima još nismo prošli" predstavljena je najbogatija ponuda motocikala svih relevantnih svjetskih brendova.

Izložena su i nova tehnološka rješenja u oblasti alternativnih pogona, ekološkog usavršavanja i dizajnerskih studija. Očekuje se da ovogodišnji Sajam privuče više od 145.000 posjetilaca. Radno vrijeme sajmova bit će svaki dan od 10 do 20 časova, a posljednjeg dana od 10 do 19 sati.

Pojedinačna ulaznica košta 400 dinara, grupna 300, grupna za učenike i studente 200, a ulaznica za "Family Day" (za roditelje sa djecom do 16 godina) 800 dinara. Parking u krugu sajma plaća se 150 dinara po satu.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Povezano

/ Najnovije