Jedinstveno iskustvo / American Ride by General Tire dolazi u Sarajevo

20. 09. 2019. u 16:16:00 Promotivni tekst

Shares:0

Zamislite kako se ogromni kamionet parkira ispred kluba. Glave se okreću. Ljudi šapuću: "Ko je to?" Ford F150 ima masivne gume, još uvijek malo blatnjave od vožnje izvan ceste. Vrata se otvaraju. Eto te, izlaziš. To je istina. General Tire, američki proizvođač guma, nudi vam jedinstvenu priliku vožnje u američkom stilu. Ford F150 kamionet opremljen gumama General Tire.

General Tire je proizvođač guma s više od 100 godina historije

I ne bilo kakve historije. Američke historije. Oni su specijalisti za terenske automobile, koji proizvode kvalitetne gume za 4x4, SUV, kombije i automobile, podržavajući vaše svakodnevne avanture. Dokazujući da je bilo gdje moguće samo ako imate pravu gumu. Cilj im je da vam donesu gume koje brže idu, čvršće prianjaju i duže traju. General Tire je takođe ponosni sponzor NASCAR Europe događaja.

Jedinstveno iskustvo bit će održano na ulicama Sarajeva 28. i 29. septembra

Za vožnju se možete prijaviti na www.gt-american-ride.com ili uskočite na američku vožnju u centru grada između 11.00 i 17.00 na lokacijama, navedenim na web stranici. Ako budete jedan od sretnika koji su uhvatili američku vožnju, čeka vas još jedno iznenađenje. Recimo samo da ćete u automobilu imati posebno društvo. Nezaboravan selfie, bilo ko?

Da li je besplatno?

Pa, tehnički da, ali učesnici moraju podijeliti fotografiju svog iskustva s prijateljima na društvenim mrežama označivši #generaltire. Ako je iskustvo tako fenomenalno, to ne bi trebao biti problem, zar ne?

NEMA KOMENTARA