Zatekla provalnike u dnevnoj sobi - "vodili ljubav" na kauču

Radiosarajevo.ba
Zatekla provalnike u dnevnoj sobi - "vodili ljubav" na kauču
/ Foto: WREG
Jamie Barnes, žena iz Južnog Memphisa (SAD), zatekla je ovog vikenda provalnike u svojoj kući – i to kako vode ljubav nakon što su ispremetali sve stvari i ukrali brojne predmete.

“Ovdje je užasno. Apsolutno užasno! Kao da su imali neku ogromnu, odvratnu zabavu”, ispričala je ona za tamošnje medije.

 

Barnes je bila na putu nekoliko dana i po povratku, vidjela je da su ulazna vrata otvorena, Kad je ušla, zatekla je provalnike kako se “seksaju” na njenom kauču.

 

Uzela sam metlu i htjela sam ih udariti. On je vrištao kako 'ne zna ništa', a žena se pokušavala pokriti i to mojom haljinom! Otela sam joj haljinu, a on je onda pobjegao”, rekla je uznemirena Jamie koja je potom pokušala uhvatiti provalnika, ali on je bio brži.

 

S druge strane, provalnica je uhapšena.

 

Barnes kaže da su ukrali sve njene aparate, nakit i skoro svu odjeću.

 

Susjedi su kazali kako su vidjeli kako dvoje iznose odjeću iz kuće: “Nevjerovatno. Nismo mogli vjerovati da se to dešava”, navodi se u tekstu, ali se ne objašnjava zašto susjedi nisu zvali policiju.

 

Barnes planira uskoro napustiti ovu kuću: “Osjećam se grozno unutra. Ostala sam bez doma.”

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije