Trump izbacio majku s bebom sa skupa jer je dijete - plakalo

Radiosarajevo.ba
Trump izbacio majku s bebom sa skupa jer je dijete - plakalo
YouTube / Trumpu smetaju i bebe
Donald Trump natjerao je majku koja je nosila bebu koja je plakala da napusti njegov skup u Virginiji.

Iako je republikanski kandidat za predsjednika SAD-a prvo kazao kako mu ne smeta „zvuk plača“ – dvije minute kasnije natjerao ih je da napuste skup...

„Ne brinite se. Ja volim bebe. Čujem da jedna plače. Kakva beba. Kako divna beba. Ne brini se, ne brini. Mama se brine, ali ne brini. Beba je lijepa i zdrava i to je ono što želimo“, kazao je prvo Trump.

Dvije minute kasnije: „Zapravo, šalio sam se. Možete li skloniti tu bebu odavde – mislim da je stvarno povjerovala da volim slušati bebe koje plaču dok govorim. To je OK. Ljudi ne razumiju. To je OK.“

Bila je ovo još jedna poražavajuća sedmica za Trumpa. Prvo je branio bivšeg direktora Fox Newsa Rogera Ailesa koji je otpušten zbog seksualnog uznemiravanja kolegica, a onda je napao muslimansku porodicu čiji je sin poginuo kao američki vojnik u Iraku. Dodajmo i da su konzervativni megabogataši braća Koch, koji obično podržavaju republikanske kandidate, odustali od finansijske podrške Trumpu, pa je i tu izgubio 300 miliona dolara.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije