Stravična tragedija: Bosanac ubio ženu, pa tokom policijske potjere zaklao sebe

Radiosarajevo.ba
Stravična tragedija: Bosanac ubio ženu, pa tokom policijske potjere zaklao sebe
Stravičan slučaj ubistva i samoubistva potresao je rano jutros američki grad Des Moines, a istraga je pokazala kako su u cijeli slučaj uključeni državljani Bosne i Hercegovine.

Policija je vrlo brzom intervencijom uspjela doznati da je 51-godišnju Rasemu Kečo nožem napao njen muž Ekrem, te joj je tokom napada nožem zadao smrtonosne rane, nakon čega je pobjegao u nepoznatom pravcu, prenosi Who TV.

Vrlo brzo nakon uviđaja u njihovoj porodičnoj kući, u kojoj Ekrem već neko vrijeme nije živio, policija je utvrdila da je ženskoj osobi presječen vrat, zbog čega je za njenim mužem raspisana potjernica.

Uskoro su dobili i informacije da je Ekrem odranije poznat policiji zbog nasilničkog ponašanja, zbog čega je i zaradio zabranu prilaska svojoj supruzi i njihovom maloljetnom djetetu.

Cijela potjera kulminirala je kada je vozilo u kojem se nalazio ubica locirano nedaleko od mjesta ubistva. Nakon kratke potjere za vozilom došlo je do saobraćajne nesreće, nakon koje je policija uspjela zaustaviti vozilo.

Ipak, u vozilu su pronašli samo tijelo ubice koji je, kako se navodi, sam sebi prerezao vrat tokom vožnje.

 

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije