Nestala Melania: Gospođu Trump niko nije vidio već danima

Radiosarajevo.ba
Nestala Melania: Gospođu Trump niko nije vidio već danima
EPA / Arhiv
Od dolaska predsjednika Donalda Trumpa, Zapadno krilo Bijele kuće nepresušan je izvor vijesti - no Istočno je krilo, namijenjeno za Prvu damu, doslovno u mraku.

Prošlo je više od deset dana otkako je javnost posljednji put vidjela Melaniju Trump, koja je planirala podijeliti svoje vrijeme između Washingtona i New Yorka, gdje njihov sin Barron završava školsku godinu, piše CNN

Da je jedina porodica koju Trump ima u New Yorku njegova kćer Ivanka, pokazalo je njihovo zajedničko pojavljivanje na odavanju počasti palom mornaričkom časniku koji je prošle sedmice ubijen u Jemenu. 

Melania se posljednji put pojavila u javnosti 21. januara, kad je prisustvovala postinauguracijskoj molitvi u Nacionalnoj katedrali u Washingtonu. Sljedećeg dana, na 12. godišnjicu braka predsjedničkog para, Melania se vratila u New York.

"Prva dama zahvaljuje svima na prekrasnoj dobrodošlici u Washingtonu. Ona se vraća u New York zbog Barronove škole te će naredne sedmice pola vremena biti u Washingtonu, a pola u New Yorku", rekla je Melanijina glasnogovornica.

Ona se od tada nije vratila u američki glavni grad.

Unatoč raznim glasinama, glasnogovornica je odbacila tezu kako se Melania više uopće neće vraćati u Washington te je najavila njenu potpunu selidbu na kraju školske godine.

I tokom predizborne kampanje Melania se rijetko te dozirano pojavljivala uz supruga, a najupečatljiviji je bio njen govor na Republikanskoj nacionalnoj konvenciji, prenosi Express.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije