Djevojčica u vrtiću ubila jednogodišnjeg dječaka jer je plakao

Radiosarajevo.ba
Djevojčica u vrtiću ubila jednogodišnjeg dječaka jer je plakao
Facebook / Bryanna D. Reasonover
Tijelo mrtvog jednogodišnjeg dječaka Koreyja Browna pronađeno je u petak ujutro kad je majka došla po njega i njegovu braću u privatni vrtić.

U američkom vrtiću bilo je četvero djece i jedna odrasla osoba, ali policija sumnja da je osmogodišnja djevojčica kriva za smrt dječaka. Petogodišnji dječak tvrdi da je svjedočio događaju. 

Bryanna Reasonover iz Michigana, majka ubijenog dječaka, odvela je svoje troje djece na čuvanje, jer je ona morala raditi noćnu smjenu. Kad je došla po njih, Korey nije davao znakove života, prenosi 24sata.hr

Njegova je majka izjavila da je na licu svoga sina vidjela masnice i tragove ugriza, prenosi Daily Mail.

"Užasno mi je jer znam da je patio, a vjerovatno je samo htio da ja dođem", rekla je shrvana majka.

Na svom Facebook profilu Bryanna Reasonover je objavila:

"Nikad ne objavljujem svoje privatne stvari po društvenim mrežama, ali svako se jutro budim i osjećam bespomoćno, i smrt mog djeteta čini se nestvarno. Uznemiruje me što toliko ljudi ima toliko toga za reći na društvenim mrežama, a niko ne zna što se dogodilo, odnosno barem se ponašaju kao da ne znaju. Doći s posla i pokupiti beživotno dijete iz vrtića, shvatiti da ne diše, najgori je osjećaj na svijetu. On nije samo ubijen, njega su mučili. Ima masnice i tragove ugriza po cijelom tijelu i licu. Nakon što su ga ubili i mučili, vraćen je u krevetić i postavljen kao da spava. Baš kao da se ništa nije dogodilo. To je najgori osjećaj na svijetu", napisala je.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije