Tri osobe uhapšene zbog ubistva trogodišnjeg dječaka, među njima i majka

Radiosarajevo.ba
Tri osobe uhapšene zbog ubistva trogodišnjeg dječaka, među njima i majka
Povodom ubistva trogodišnjeg dječaka u Puli uhapšene su tri osobe, među kojima je i majka djeteta, te jedna maloljetna ženska osoba i punoljetni muškarac.

Istarska policija provodi opsežnu istragu nakon što je u srijedu ujutro u Puli pronađeno beživotno tijelo trogodišnjeg dječaka, koji je preminuo nasilnom smrću, a zatim odbačen u plićak.

Majka tragično stradalog dječaka njegov nestanak prijavila je u noći s utorka na srijedu nakon čega je krenula velika potraga. Tijelo je pronađeno nakon što je majka policiju odvela na mjesto gdje je ležalo tijelo.

Također, saznaje se da je majka s djetetom boravila u Puli, nakon što je nedavno doselila iz BiH, gdje mu i danas stanuje otac.

Uviđaj su, osim zaposlenika policije, obavili zamjenik županijske državne tužiteljice Eddy Putigna te patolog i sudski vještak dr. Ilija Kučinar, koji će u četvrtak obaviti obdukciju te utvrditi tačan uzrok smrti.

Na tijelu trogodišnjeg dječaka vidljivi su tragovi nasilja, a pretpostavlja se da je zadavljen i bačen u more.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije