Srbija: Ovo je otac koji je ubio jednu, a teško ranio drugu bebu

Radiosarajevo.ba
Srbija: Ovo je otac koji je ubio jednu, a teško ranio drugu bebu
Dvije bebe, blizanci stare 40 dana izbodeni su jučer oko 19 sati u mjestu Štrpce na Kosovu.

Jedna beba je preminula, dok je druga prebačena u Klinički centar u Nišu. Blizance je iz zasad nepoznatih razloga izbo njihov otac, piše Blic.

Dejan Krstičić (35), profesor fizičkog vaspitanja u srednjoj školi u Štrpcu osumnjičen je da je sinoć izbo dva dječaka, rečeno je u kosovskoj policiji. Policija je odmah izašla na lice mjesta i uhapsila Krstičića kome je određen pritvor od 48 sati, potvrdio je portparol policije za region Štrpca, Agim Gaši.

"Sinoć je uhapšen, izvršen je uviđaj na licu mjesta, uzeta je izjava od njega i danas je sproveden kod tužioca na dalji tok postupka protiv njega. Radi se o tome da se prvi put desilo porodično nasilje u toj kući, nikad do sad nije bio prijavljen neki sličan incident ili neka situacija gdje bi on mogao da se ponaša na neki drugačiji način. Sasvim normalan čovek, ne znam šta se desilo”, rekao je za RTK2 Dragan Ivanović komandir Policijske stanice u Štrpcu.

Upravnik hirurgije u bolnici u Gračanici, Dragan Perić, rekao je da je riječ o blizancima muškog spola od 40 dana. Perić je naveo da je jedna beba dovezena mrtva, a druga je u teškom stanju odmah prevezena u Niš i nalazi se na odjeljenju intenzivne njege.

Dragoljub Živanović, pomoćnik direktora Klinike za dječiju hirurgiju i ortopediju u Nišu kaže da je beba po dolasku operisana, da je njeno stanje stabilno, i da trenutno nije u životnoj opasnosti.

On je potvrdio da je riječ o dečaku starom 40 dana koji je primljen s povredama trbuha, vrata i lista. S dječakom se u Nišu nalazi i majka.

"Dijete je imalo jednu ubodnu ranu na trbuhu, na vratu i posjekotinu na licu. Urađena je dijagnostika i rane su hirurški zbrinute. Beba je stabilno, trenutno nije životno ugrožena",rekao je Živanović.

 

Druga beba, dječak koji je podlegao povredama uboden je u predjelu vrata najvjerovatnije oštrim predmetom.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije