Preminuo bh. državljanin ranjen u pucnjavi u Crnoj Gori

Radiosarajevo.ba
Preminuo bh. državljanin ranjen u pucnjavi u Crnoj Gori
Novosti.rs / Policija na mjestu pucnjave
Predrag Ilinčić (29), državljanin Bosne i Hercegovine koji je sinoć teško ranjen u pucnjavi u Budvi, preminuo je u bolnici.

Miroslav Ćetković (29) iz Budve preminuo je odmah nakon pucnjave, ispred budvanskog lokala "Poko".

 

Vijesti.me doznaju da su Ćetković i Ilinčić pucali jedan na drugog.

 

Ilinčić je od teških povreda izdahnuo u kotorskoj bolnici, dok je Ćetković preminuo ispred lokala.

 

Iz Uprave policije potvrdili su da je u Budvi u 18.35 sati došlo do upotrebe vatrenog oružja, te da je povredama podleglo lice M. Ć. 1987. godište, a jedno lice je prevezeno u Medicinski centar.

 

"Večeras oko 18.30 sati je u Budvi došlo do međusobne upotrebe vatrenog oružja između dva lica. Jedno lice, M.Ć. (29) iz Budve je smrtno stradalo, dok je drugo lice za koje imamo saznanja da je u pitanju P.I. (29), državljanin Bosne i Hercegovine, a na čijem se potvrđivanju identiteta radi, povrijeđeno.

 

Prema dosadašnjim mjerama i radnjama koje su poduzete, sumnja se da su ova dva u ulici Babilonija u Budvi pucala jedno u drugo iz pištolja. M.Ć. je preminuo na licu mjesta, dok je drugo lice, P.I, s povredama transportirano u Opću bolnicu u Kotoru. Prema informacijama kojima raspolažemo, P.I. je zadobio povrede opasne po život. Policijski službenici pronašli su i izuzeli pištolje koji, kako se sumnja, pripadaju ovim licima", navodi se u saopćenju Uprave policije.

Policija je na informativni razgovor privela sve osobe koje su se nalazile u lokalu.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije