Djeca se odrekla sladoleda i novac donirala vatrogascima

Radiosarajevo.ba
Djeca se odrekla sladoleda i novac donirala vatrogascima
Za razliku od države koja štedi na vatrogascima, dvoje djece iz Mostara, čiji roditelji imaju kuću u Tučepima, odlučilo je sav novac iz svojih kasica prasica uplatiti vatrogascima iz Tučepa, kako bi mogli obnoviti svoju opremu.

Kako prenosi Index.hr, danas su u prostorije DVD-a Tučepi došli s bakom i donijeli uplatnicu na kojoj se vidi da su uplatili 1000 kuna te crteže koje su nacrtali za vatrogasce.

"Tamara (8 godina) i Matija (7 godina) koji su inače iz Mostara, a imaju kuću u Tučepima, došli su danas u DVD Tučepi sa svojom bakom Olgom Mandić. Djeca su odlučila sav novac iz svoje kasice prasice donirati vatrogascima i pomoći im da kupe bolju opremu. Odrekli su se sladoleda i slatkiša u korist vatrogasaca. Matija i Tamara su prilikom dolaska donijeli crteže za DVD Tučepi i uplatnicu s uplaćenim iznosom. U ime vatrogasaca Tučepi jedno neizmjerno i veliko HVALA", stoji u objavi na Facebook stranici DVD-a Tučepi.

vatrogasci_dfacebook.JPG - undefined

U razgovoru za Index.hr, zapovjednik DVD-a Tučepi Goran Bušelić kazao je kako im je posebno toplo oko srca jer se radi o maloj djeci koja su ih ovim velikodušnim činom oduševila.

"Svi smo iznenađeni i oduševljeni ovom gestom. Takvi postupci nam daju snagu da se trudimo i radimo ovo što radimo u ovakvim uvjetima kakve imamo. Drago nam je da ljudi zbog kojih to radimo prepoznaju i cijene naš trud, bez obzira na njihovu dob", rekao je kratko Bušelić. 

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije