Vanredno saopćenje: Evo koja sarajevska naselja će i dalje biti bez vode

Radiosarajevo.ba
Vanredno saopćenje: Evo koja sarajevska naselja će i dalje biti bez vode
U Službu vodomjera i dezinfekcije vode u KJKP Vodovod i kanalizacija Sarajevo jutros do 8 sati prijavljeno je 96 kvarova.

Prema najnovijem saopćenju iz KJKP Vodovod i kanalizacija završene su popravke do 16 h u slijedećim ulicama i nastupila je stabilizacija u vodosnabdijevanju: Smaje Šikala, Ragiba Džinde, naselje Buljakov potok, Sokolje , Briješće, Milnkladska, Olovska, Posavska, Miščina, Paje, Safeta Ahmetspahića, Briješće brdo, Omera Šahića, Bulbulistan, Ahatovićka.

U toku su radovi na slijedećim lokacijama: Mišćina, Igmanskog bataljona i Hadžijska ravan te će bez vodosnabdijevanja ostati dio naselja Brusulje i naselja u Hrasnici i ulicama Igmanskog bataljona i Stari drum, te se stabilizacija u vodosnabdijevanju  očekuje do 19h.

Služba vodomjera i dezinfekcije vode je od prijavljenih 96 kvarova na vodomjerima, do 16: 00 sati otklonila 89 kvarova.

Međutim, jedan od kvarova koji nije otklonjen jeste i onaj kod Predsjedništva BiH. Naime, jedan naš čitatelj poslao nam je video gdje se vidi kako voda izvire iz šahta na ulici:

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije