Poziv srednjoškolcima i studentima: Prijavite se za stipendije!

Radiosarajevo.ba
Poziv srednjoškolcima i studentima: Prijavite se za stipendije!
Općina Centar raspisala je konkurs za stipendiranje srednjoškolaca i studenata u školskoj 2016./2017. godini.

Konkurs je objavljen 12. januara 2017. godine u dnevnom listu Oslobođenje i na općinskoj web-stranici www.centar.ba u rubrici Konkursi i oglasi. Konkurs ostaje otvoren do 27. januara 2017. godine, pa i ovim putem pozivamo kandidate da se prijave u propisanom roku. 

Pravo na općinsku stipendiju Prof. dr. Husein Kulenović imaju nadareni učenici i studenti, kao i oni iz boračke populacije i socijalnih kategorija, a koji imaju prebivalište na području općine Centar u neprekidnom trajanju od tri godine i ne koriste druge stipendije. Općinske stipendije za učenike iznose po 80 KM mjesečno, a za studente po 120 KM mjesečno.

Prijave na konkurs (koje se mogu preuzeti s web-stranice ili na info pultu Općine Centar) treba dostaviti lično s potrebnom dokumentacijom na Protokol Općine Centar ili poštom preporučeno na adresu: Općina Centar, Mis Irbina 1, Sarajevo, uz naznaku Prijava za stipendiju.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije