Kao u filmovima: Pijani bježali od policije jureći 125 km na sat kroz centar Sarajeva

Radiosarajevo.ba
Kao u filmovima: Pijani bježali od policije jureći 125 km na sat kroz centar Sarajeva
Screenshot / Hayat TV
Iako su policijski službenici Ministarstva za unutrašnje poslove Kantona Sarajevo prethodnih mjeseci zaplijenili brojne automobile u Sarajevu zbog počinjenih saobraćajnih prekršaja, čini se da to nije opametilo pojedine vozače.

Upravo to su prikazale i kolege s televizije Hayat, u novoj sezoni emisije Slučajevi X, kroz koju je prikazana filmska potjera sarajevske policije za nesavjesnim vozačem.

Utvrdivši da vozi brže nego je to dozvoljeno, jedna patrola pokušala je zaustaviti ovog vozača, no uskoro je on sve brže jurio te se u potjeru na ulicama Sarajeva uključilo nekoliko jedinica.

Kroz centar grada ovaj vozač je, u jednom trenutku, jurio čak 125 km/h, te je zaustavljen tek nakon što je pozvana i interventna jedinica MUP-a KS-a, koja je vozača zaustavila u naselju Koševsko Brdo. U autu su bile tri osobe, u alkoholiziranom stanju, a kako je izgledala potjera - pogledajte u nastavku.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije