Paklena potjera za Bosancem: Teško je pobrojati sve njegove grijehe

Radiosarajevo.ba
Paklena potjera za Bosancem: Teško je pobrojati sve njegove grijehe
/ Foto: LPD
U petak navečer na cesti Beč – Semmering (Austrija) dešavala se prava drama.

Tokom rutinske kontrole austrijska policija pokušala je zaustaviti automobil kojim je upravljao 23-godišnji državljanin BiH, piše Kronen Zeitung u svom štampanom izdanju.

Međutim, Bosanac je "udario po gasu" i pobjegao. Uslijedila je policijska potjera u kojoj je bh. državljanin više puta prošao kroz crveno svjetlo na semaforu, oštetio četiri parkirana automobila…

Nije se želio predati ni kada njegov oštećeni i slupani automobil više nije bio u voznom stanju. Naprotiv, izašao je iz vozila i trčao prema autoputu A4.

Kada ga je policija najzad savladala ispostavilo da je Bosanac pozitivan na testu droge. U olupini njegovog automobila policija je pronašla pola kilograma marihuane i mali kovčeg s nakitom. Bh. državljanin je izjavio da dragulji pripadaju njegovim roditeljima.

To nije sve: Kontrolom dokumenata automobila ustanovljeno je da su ukradene registarske tablice, te da je Bosanac imao zabranu upravljanja vozilom od dvije godine!

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Povezano

/ Najnovije