Završena velika policijska potraga: Uhapšen ubica iz Sanskog Mosta

E. H.
Završena velika policijska potraga: Uhapšen ubica iz Sanskog Mosta
Foto: Radiosarajevo.ba / Ilustracija
Nakon što je veliki broj policijskih službenika tokom prijepodneva tragao za osobom inicijala K. E., zbog sumnje da je sinoć ispred jednog noćnog kluba u Sanskom Mostu ubio mladića inicijala D. D., osumnjičeni za ubistvo je uhapšen.

Ove informacije za Radiosarajevo.ba potvrdila je Snežana Galić, glasnogovornica Ministarstva unutrašnjih poslova Unsko-sanskog kantona, koja je kazala da je osoba inicijala K. E. uhapšena u 12 sati, te da se u ovim trenucima vrši kriminalistička obrada nad njim.

Lice je uhapšeno pod sumnjom da je izvšilo krivična djela ubistvo i nanošenje lakših tjelesnih povreda, ali nije potvrđeno pod kojim okolnostima je uhapšeno, s obzirom da su se u pojedinim medijima pojavila izviješća da se ubica sam predao policiji.

Naime, kako prenosi Dnevni Avaz, riječ je o Ernadu Kadiću koji se sumnjiči da je nanio smrtonosne ubode Damiru Duliću ispred noćnog kluba "Pallazo" u Sanskom Mostu. On se, navodno, u prisustvu svog advokata predao policiji, ali te informacije nisu potvrđene.

Podsjećamo, tragični slučaj se dogodio sinoć oko 3.40 sati, kada je jedno lice zadobilo teške tjelesne povrede, nakon čega je prevezeno u banjalučku bolnicu gdje je usljed povreda jutros preminuo. Pored njega lakše tjelesne povrede zadobila je još jedna osoba, a sve je kulminiralo velikom policijskom potragom MUP-a USK-a.

 

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije