Uhapšen S.M. iz Dervente zbog polnog nasilja nad djetetom

Fena
Uhapšen S.M. iz Dervente zbog polnog nasilja nad djetetom
Pixabay / Ilustracija
Sektor kriminalističke policije Policijske uprave Doboj, podnio je jučer Okružnom javnom tužilaštvu u tom gradu izvještaj o počinjenom krivičnom djelu protiv S.M. iz Dervente, zbog osnova sumnje da je počinio krivično djelo polno nasilje nad djetetom

Ovo krivično djelo prijavljeno je 5. maja ove godine, oko  8 sati, nakon čega su policijski službenici Sektora kriminalističke policije u Doboju preduzeli potrebne mjere i radnje s ciljem utvrđivanja potpunog činjeničnog stanja ovog slučaj.

Istog dana oko 21 sati lišili su slobode i izvršioca polnog nasilja nad djetetom, saopćeno je danas iz Policijske uprave Doboj.

Nakon izvršene kriminalističke obrade, S.M. je jučer, uz izvještaj o počinjenom krivičnom djelu, predat u nadležnost Okružnog javnog tužilaštva Doboj.

Aktivnosti na rasvjetljavanju ovog slučaja preduzete su uz saglasnost postupajućeg tužioca Okružnog javnog tužilaštva Doboj i u saradnji s Centrom za socijalni rad i nadležnom obrazovnom ustanovom.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije