Stravično ubistvo i samoubistvo u Čeliću: Nožem usmrtio suprugu i sebe

E. H.
Stravično ubistvo i samoubistvo u Čeliću: Nožem usmrtio suprugu i sebe
Avaz / Ilustracija
U Ratkovićima na području općine Čelić, kod Tuzle, sinoć su smrtno stradale dvije osobe, čija tijela su pronađena oko 21 sat nakon što su reagirali policijski službenici.

Ovu informaciju za Radiosarajevo.ba potvrdio je Admir Arnautović, glasnogovornik Tužilaštva Tuzlanskog kantona, koji je kazao da je najvjerovatnije riječ o ubistvu i samoubistvu koje se desilo unutar jedne porodice.

Arnautović je dodao i da je riječ o Ishaku (61) i Bahiri (64) Junuzović, supružnicima čija tijela su sinoć pronađena u njihovoj porodičnoj kući u Čeliću, nakon što su komšije pozvale policiju.

Uviđaj su u ovom slučaju obavili dežurni tužilac Tužilaštva TK-a i policijski službenici Ministarstva za unutrašnje poslove TK-a, te se prvi pokazatelji s mjesta na kojem su pronađena tijela ukazuju na to da je Ishak, koristeći nož, supruzi Bahiri nanio teške tjelesne povrede u predjelu vrata zbog kojih je preminula, a zatim je istim nožem nanio smrtonosne povrede i sebi.

Osim supružnika pronađeno je i Ishakovo oproštajno pismo, kao i nož kojim je, čini se, izvršeno ubistvo i samoubistvo, te će biti izvršeno vještačenje kako bi se utvrdile tačne okolnosti pod kojima su supružnici Junuzović stradali, istaknuo je Arnautović za Radiosarajevo.ba, opisujući do sada poznate detalje stravičnog zločina u Ratkovićima.

Naređena je i obdukcija tijela preminulih, nakon čega će biti poznato još više detalja u ovom slučaju.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije