Stravična pucnjava: Ubijen Sead Duraković, visokopozicionirani oficir OS BiH

E. H.
Stravična pucnjava: Ubijen Sead Duraković, visokopozicionirani oficir OS BiH
/ FOTO: Radiosarajevo.ba
U ponedjeljak navečer, oko 21.20 sati u Bihaću je došlo do stravične pucnjave, u kojoj je jedna osoba izgubila život.

Ove informacije za Radiosarajevo.ba potvrdila je Snežana Galić, portparolka Ministarstva unutrašnjih poslova Unsko-sanskog kantona, koja je kazala da je oko 21.20 sati policijska stanica u Bihaću informisana o pucnjevima u ulici Skendera Kulenovića.

„Patrola je vrlo brzo nakon dojave upućena u ulici Skendera Kulenovića. Tu su zatekli tijelo mrtvog muškarca inicijala S. D., a primijetili su i osobu koja bježi sa mjesta pucnjave. Uskoro su angažovane sve raspoložive patrole koje su hitno locirale i lišile slobode ovu osobu koja je bježala sa mjesta nesreće, a sumnja se da bi se ona mogla dovesti u vezu sa počinjenim krivičnim djelom – ubistvo“, kazala je Galić u izjavi za Radiosarajevo.ba.

Nezvanično uspjeli smo doznati da je u ovoj pucnjavi poginuo visoki oficir Oružanih snaga Bosne i Hercegovine, Sead Duraković, ali detalji još uvijek nisu poznati budući da su uviđaj i istraga u toku, te će više informacija biti poznato tek sutra.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije