Staklene tegle pune opojnih droga u ulici Branilaca grada

Radiosarajevo.ba
Staklene tegle pune opojnih droga u ulici Branilaca grada
/ Foto: MUP ZDK
Službenici Policijske stanice Zavidovići su, postupajući po osnovu naredbe Općinskog suda u Zavidovićima, pretresli stan i podrumske prostorije u ulici Branilaca grada, koje koristi osoba Š.A., i tom prilikom pronašli veće količine opojnih sredstava.

U stanu su pronašli 33 PVC kesice sa sadržajem bijele praškaste materije koja svojim izgledom i drugim karakteristikama asocira na opojnu drogu speed, staklenu teglu sa sadržajem zeljaste biljne materije, 24 PVC kesice sa sadržajem zeljaste biljne materije koja asocira na opojnu drogu marihuanu, plastičnu posudu sa sadržajem sjemenki i dijelove stabljike marihuane, te tri pakovanja u PVC foliji sa zeljastom biljnom materijom, i jednu bijelu tabletu koja sadrži psihotropne supstance.

Kriminalistički inspektori pronašli su još dvije staklene tegle i tri plastične posude sa sadržajem zeljaste biljne materije marihuane i digitalnu vagu za precizno mjerenje.

Š.A. iz Zavidovića (1985) je lišen slobode, priveden i zadržan u službenim prostorijama Policijske stanice Zavidovići gdje je nad njim zavedena kriminalistička obrada, dok će pronađena materija i predmeti biti dati na vještačenje.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije