Predložen jednomjesečni pritvor za Eminu Arnautović

J. Ć.
Predložen jednomjesečni pritvor za Eminu Arnautović
Tužilac Tužilaštva Kantona Sarajevo Općinskom sudu je predložio određivanje jednomjesečnog pritvora Emini Arnautović, nakon što je u pucnjavi u sarajevskom naselju Hrasno ranila supruga Admira.

"Pritvor je predložen zbog opasnosti od ponavljanja krivičnog djela", kazala je za portal Radiosarajevo.ba  Azra Bavčić, glasnogovornica Tužilaštva KS. 

Podsjećamo, Emina Arnautović je u petak oko 13.45 sati, u ulici Azize Šaćirbegović bb, općina Novo Sarajevo, upotrebom pištolja nanijela Admiru Arnautović, rođen 1980.godine iz Sarajeva, tešku povredu donjeg dijela lijeve noge u vidu prostrjelne rane.

Povrijeđeni je zbrinut u Općoj bolnici "Pr. Dr. Abdulah Nakaš", nakon čega je otpušten na kućno liječenje.

Emina se tereti i za krivično djelo oštećenje tuđe stvari, izvršeno na štetu A. H., iz Sarajeva, i neovlaštenu proizvodnju i stavljanje u promet opojnih droga.

No, srbijanski mediji su objavili nove detalje ove pucnjave. Naime,  kako piše Svet, ispaljeno je devet hitaca na bivšu učesnicu Farme Anđelu Mitkovski Vešticu.

 "Pjevačica nije povrijeđena, ali zato jeste njen dečko koji je hitno prevezen kolima hitne pomoći do obližnje bolnice. Kao motiv spominje se ljubomora bivše supruge Anđelinog dečka",pišu mediji. Veštica je sinoć nastupila u Domu mladih.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Povezano

/ Najnovije