Dvostruko ubistvo u blizini Prijedora

Radiosarajevo.ba
Dvostruko ubistvo u blizini Prijedora
U blizini Prijedora, prema informacijama koje prenose mediji, desilo se dvostruko ubistvo.
Policiji je prijavljeno je da su u mjestu Srednji Jakupovići ubijene dvije osobe, potvrđeno je za Radiosarajevo.ba  u Policijskoj stanici Prijedor.
 
Kako su nam prenijeli, prijava je zaprimljena jutros oko 7.50 sati, a uviđaj obavlja dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Banjaluka, zajedno sa pripadnicima Policijske uprave Prijedor.
 
Također, na licu mjesta prisutan je i ljekar mrtvozornik. Uskoro se očekuju detaljnije informacije.
 
Prema nezvaničnim informacijama, ubijena je jedna muška i jedna ženska osoba, a počinilac se, navodno, sam predao prijedorskoj policiji.

 



Kako biste uvijek bili informisani posjetite Nezavisne novine. Svakodnevno imaju najnovije vijesti iz države, regiona i svijeta. Nezavisne novine su 24 sata sa Vama, a vijesti na njihovom portalu su provjerene, pouzdane, brze, tačne, istinite i jasne.

Takođe, na portalu http://www.nezavisne.com možete pročitati vijesti iz ekonomije, sporta, nauke, tehnologije i kulture, kao i dnevni horoskop. Možete prelistati male oglase, potražiti i oglas za posao, a dostupna je i kursna lista koja je svakodnevno ažurirana.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije