Vrijeme sutra pretežno sunčano

Fena
Vrijeme sutra pretežno sunčano
U Bosni i Hercegovini sutra će biti pretežno sunčano vrijeme.

Prijepodne po kotlinama u Bosni će biti magle ili niske naoblake. Vjetar će biti slab sjevernog i sjeveroistočnog smjera. Najniža jutarnja temperatura zraka uglavnom između 2 i 7, na jugu zemlje od 11 do 15 stepeni. Najviša dnevna temperatura između 16 i 22, na jugu zemlje od 22 do 26 stepeni.

U Sarajevu će sutra biti više oblačnosti ujutro. Tokom dana pretežno sunčano vrijeme. Najniža jutarnja temperatura zraka oko 6, a najviša dnevna temperatura zraka oko 17 stepeni.

U Hercegovini danas je bilo sunčano. U Bosni je bilo umjereno oblačno, prijepodne po kotlinama je bilo s maglom ili niskom naoblakom.

Temperature zraka u 14.00 sati: Bjelašnica 2 stepena, Goražde 13, Ivan-sedlo i Sokolac 14, Livno i Sarajevo 16, Bihać, Bugojno, Gradačac, Jajce i Srebrenica 17, Bijeljina, Drvar, Sanski Most, Tuzla i Zvornik 18, Banja Luka, Doboj i Prijedor 19, Zenica 21, Mostar 22, Trebinje 23, Neum i Stolac 24 stepena, saopćeno je iz Federalnog hidrometeorološkog zavoda (FHMZ) BiH.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije