Sutra pretežno oblačno s kišom

Fena
Sutra pretežno oblačno s kišom
Radiosarajevo.ba / Ilustracija
U Bosni će sutra preovladavati pretežno oblačno vrijeme s kišom u jutarnjim satima i veći dio prijepodneva.

Na planinama sa snijegom ili susnježicom. Poslijepodne bez padavina i razvedravanje u Bosanskoj Krajini i na jugozapadu Bosne. U Hercegovini će, prijepodne, biti umjereno oblačno, a poslijepodne pretežno vedro. Kiša je moguća u ranim jutarnjim satima. Vjetar, slab do umjeren, sjeverni i sjeverozapadni. Jutarnje temperature kretat će se od 2 do 7, na jugu od 8 do 12, a dnevne od 8 do 14, na jugu od 15 do 19 stepeni.

U Sarajevu će biti pretežno oblačno vrijeme. Kiša se očekuju u jutarnjim satima. Danas je u BiH bilo pretežno oblačno vrijeme. Ponegdje u centralnim i sjeverozapadnim područjima Bosne zabilježena je slaba rosulja.

Temperature zraka u 14 sati: Bjelašnica 0, Ivan-sedlo 4, Sarajevo, Bugojno 7, Sanski Most, Bihać, Jajce, Prijedor 8, Tuzla,Banja Luka, Srebrenica 9, Zenica, Doboj 10, Livno, Bijeljina, Foča 11, Mostar, Neum 15 i Trebinje 16, saopćeno je iz Federalnog hidrometeorološkog zavoda BiH.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije