Željka Cvijanović hitno primljena u bolnicu

E. H.
Željka Cvijanović hitno primljena u bolnicu
Iako je danas trebala boraviti u Tužilaštvu BiH na saslušanju zbog slučaja "Referendum", već treći put premijerka Republike Srpske Željka Cvijanović nije se pojavila na ovom saslušanju.

Kako su za Radiosarajevo.ba potvrdili iz Univerzitetskog kliničkog centra Republika Srpska u Banjoj Luci, premijerka Cvijanović je danas hitno primljena u njihov centar, gdje je hospitalizirana.

Pokušali smo kontaktirati njen ured u Banjoj Luci, a uskoro je stiglo i saopćenje iz ureda Cvijanović, u kom se navodi da je premijerka hospitalizirana nakon što su je prethodne večeri pregledali dežurni ljekari.

"Nadležni ljekari Univerzitetskog kliničkog centra trenutno su angažirani na vršenju dijagnostičkih pretraga i utvrđivanju adekvatne terapije, te se očekuje da će se predsjednica (Vlade RS-a) Cvijanović u najkraćem mogućem roku vratiti svojim redovnim obavezama", stoji u saopćenju iz ureda premijera RS-a.

Podsjećamo ovo je već treći put da se premijerka Cvijanović nije pojavila na saslušanju u Tužilaštvu BiH, te je dva puta prije ovog saslušanje "izbjegla" jer na njenu adresu nije stigao poziv. 

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije