Ivanić ljut: Pogledajte šta je rekao o slučaju #trotoar

Radiosarajevo.ba
Ivanić ljut: Pogledajte šta je rekao o slučaju #trotoar
AA / Mladen Ivanić
Višemjesečni radovi obnove trotoara ispred Predsjedništva BiH završeni su te je upriličen svečani obilazak trotoara ispred Predsjedništva BiH.

Najava tog događaja, a i sam događaj  koji se 'održao' u srijedu, pobudili su velike kritike javnosti, a bunili su se i neki članovi Predsjedništva BiH, pridruživši se građanima u kritici "otvaranja trotoara" koji je predmet podsmijeha cijele države. ,

Tim povodom se večeras javnosti obratio Mladen Ivanić, jedan od članova predsjedništva, koji je u izjavi za N1 kazao da Predsjedništvo BiH nije imalo ništa sa ovim događajem.

"Press služba Predsjedništva je zloupotrijebljena. Moj kabinet je stavilo primjedbu i rečeno je da to nije pametno, da je glupo, kontraproduktivno. Predsjedništvo sa renoviranjem trotoara nema nikakve veze - ni moj kabinet, ni ja, ni Čović niti Izetbegović nismo imali ništa s tim", istakao je ovaj član Predsjedništva BiH.

Ivanić je, ovim povodom, uputio još neke kritike, a šta je to rekao za možete pogledati OVDJE.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije