Ćamil Duraković dobio poruke prijetećeg sadržaja

S. Š. J.
Ćamil Duraković dobio poruke prijetećeg sadržaja
Anesa Marić / Ćamil Duraković, FOTO: AA
Nakon što je Mladenu Grujičiću i njegovoj supruzi u ponedjeljak upućena prijeteća SMS poruka na privatni broj porodice Grujičić, slično se dogodilo i Ćamilu Durakoviću, aktuelnom načelniku Općine Srebrenica.

Naime, Duraković je prijeteće poruke dobio putem društvene mreže Facebook, što je potvrdio i za portal Radiosarajevo.ba.

"Poruke sličnog sadržaja pristižu svakodnevno. Želio sam da osudim prijetnje koje je dobio drugi kandidat i da pokažem da se isto dešava i drugoj strani. Oni koji upućuju ovakve prijetnje trebaju odgovarati i nadam se da će policija odraditi svoj dio posla. Politička odgovornost sa sobom donosi i javni pritisak", kazao je za Radiosarajevo.ba Ćamil Duraković.

Dado_ilic_poruke_camil_durakovic.jpg - Ćamil Duraković dobio poruke prijetećeg sadržaja

Podsjećamo, Centralna izborna komisija BiH (CIK) Općinskoj izbornoj komisiji Srebrenica odobrit će otvaranje izbornih vreća za ponovno prebrojavanje glasačkih listića kako bi se, kontrolnim brojanjem, utvrdilo da li je bilo eventualnih nepravilnosti u do sada objavljenim rezultatima lokalnih izbora provedenih u nedjelju, 2. oktobra.

Ovako izgledaju trenutni rezultati objavljeni na stranici CIK-a BiH. 

CIK BIH - Ćamil Duraković dobio poruke prijetećeg sadržaja

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije