Bišćanin prije četiri mjeseca krenuo do sina pa nestao bez traga

Radiosarajevo.ba
Bišćanin prije četiri mjeseca krenuo do sina pa nestao bez traga
Velika potraga za Perom Klarićem rođenim Bišćaninom, koji je 18. septembra nestao nakon što je krenuo u posjetu sinu u hrvatski grad Gospić.

Prije tačno četiri mjeseca, Klarić koji trenutno stanuje u Hrvatskoj, krenuo je svojim automobilom do Gospića, nakon čega mu se odjednom gubi svaki trag, a kamere nisu nigdje zabilježile njegov izlazak na autoput, prenosi Večernji list.

Kako je objavljeno na stranici nestali.hr Klarić je visok oko 190 centimetara, prosijed i proćelav. Ima velike kestenjaste oči, ravan nos, klempave velike uši i ovalno lice. Ima tetovažu golmanske rukavice i nogometne lopte na desnoj nozi. Nestali Klarić je, inače, u Korjenici živio donedavno kad se razveo.

Posljednji trag koji postoji jest snimka nadzorne kamere koja pokazuje da je izišao s autoceste na izlazu Gospić oko 18 sati tog utorka.

"Njegov mobitel je "mrtav" i ne može mu se ući u trag, a zadnje što znamo jest da je razgovarao s nekim prijateljima, jednim iz Korjenice i jednim iz Gospića. Pero je radio kao zaštitar u "Sokol Mariću" dok je bio u Korenici, čuvao je Finu, a i po Splitu je nakon dolaska radio kao civilni zaštitar po trgovinama. Koliko znam, nikada nije imao nešto posebno puno novca, pa stanovao je kod sestre u Solinu, a od plaće je odvajao i za alimentaciju.

Svih ovih mjeseci tijekom svih razgovora koje smo imali s ljudima nigdje se nije pojavila informacija da je nekome nešto dugovao, da je upao u neke probleme i slično. Inače se bavio tapaciranjem namještaja i branio je za lokalni nogometni klub", kazao je njegov brat Zlatko, koji je uputio apel svim ljudima koji znaju nešto o ovome da sva saznanja prijave policiji.

Iz splitske su policije potvrdili da su zaprimili dojavu o nestanku i da su odmah kontaktirali policijsku postaju u Korjenici. Također, potvrđeno je da su do sad obavili veći broj informativnih razgovora, no dosad ništa nije pomoglo da se locira gdje je nestali Klarić.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije